Medlemmar

Adrian Lundberg

Adrian Lundberg

Land : Västervik

Använd utrustning : Jerk och mjukisar

Specialitet : Gädda

Se blog
Mer information

Det var kallt och blåste första gången jag satt i en båt med ett gäddspö i handen. Efter nästan 2 timmar högg första gäddan och jag lyckades själv kämpa in den till båten. Den var inte stor men den var min första gädda! Jag var då 6 år och från den dagen är fiske det roligaste jag vet. Jag heter Adrian Lundberg och är 9 år. Gäddfisket är fortfarande det jag tycker är roligast och jag kämpar för att öka på mitt PB för gädda som nu är 105cm. I början fiskade jag mest med skeddrag och wobbler men fiskar nu nästan bara med jerk och mjukbeten. Det jag tycker är kul med fiske är att man måste tänka på hur man ska landa betet, kanske i en vassficka eller bredvid en platå för att hitta fisken. Det är spännande att det när som helst kan hugga! Men man måste ha lite tålamod. Jag fiskar också abborre och regnbåge men har aldrig provat vertikalfiske efter gös eller gädda och det är något jag gärna skulle vilja prova och lära mig. Sedan 2009 har jag och pappa bloggat tillsammans om fiskelivet, utrustning och våra fångster. 2012 blev bloggen utsedd till den 8:e bästa sportfiskebloggen i Sverige. //Adrian Lundberg

Alexander Djerf

Alexander Djerf

Land : Sverige, Norrköping

Använd utrustning : Spinn, jerk, fluga och jigging i olika former

Specialitet : Gädda, gös och havsöring

Se blog
Mer information

Länk: Fishalot Mitt stora och passionerade intresse för sportfiske, fick mig oundvikligt att söka mig till Sportfiskeakademin i Forshaga och deras KY-utbildning. Detta med förhoppningen och drömmen om att kunna få möjligheten att jobba med det jag tycker är allra roligast, nämligen fiske! Den drömmen blev sann efter 2års studier, då jag idag driver guidefirman FishAlot Guiding.

Alexander  Strid

Alexander Strid

Land : Katrineholm

Använd utrustning : Allround

Specialitet : Gädda

Se blog
Mer information

Jag har vänstrat runt med alla möjliga arter och metoder, men sedan början av 2010 blev jag helt krokad på gäddfisket så det är det jag sysslar med nuförtiden. Givetvis är det dom stora exemplaren som lockar och här kan ni läsa om vår jakt på dessa. Förhoppningsvis med fler och större gäddor för varje år, så det märks att man utvecklas.